:: inici :: Atenció al client
Etisilk tejidos de olefina
 
 
 
Texsilk teixits d'exterior i per a uniformes laborals
 
 
ETISILK S.A.
Pol. Ind. Salelles
Ctra. Manresa Igualada Km.3
08253 St. Salvador de Guardiola
(Barcelona) Espanya
Tel. +34 93 835 80 37
Fax. +34 93 835 86 22
 

ATENCIÓ AL CLIENT

 
El departament comercial i d'atenció al client d'Etisilk serà el responsable d'atendre les demandes de tots els contactes i clients. Ells seran els interlocutors vàlids que donaran la resposta adequada relacionada amb cadascun del serveis que l'empresa ofereix:

Tramitació d'ofertes; estudiant el cas concret i les necessitats de cada client, es plantejarà una proposta adequada al tipus d'etiquetes tèxtils i acabats que cada client necessiti.

Disseny de dibuixos d'etiquetes teixides; Etisilk, disposa d'un departament de disseny d'etiquetes teixides, aquest és el departament encarregat del disseny tèxtil de logotips i dels continguts de les etiquetes

Confecció de mostres físiques d'etiquetes teixides; Abans de la fabricació de les etiquetes, el client rep mostres definitives, fabricades amb els mateixos colors, dissenys i materials que tindran les etiquetes fabricades posteriorment segons la comanda.

Tramitació de noves comandes; Etisilk, disposa d'un departament de tramitació de comandes, la finalitat és permetre la màxima agilitat en la gestió i l'entrega dels productes acabats.

Localització de comandes; El client pot contactat en qualsevol moment per saber en quina situació es troba la seva comanda d'etiquetes teixides, tant pel que fa a la fabricació com al transport, garantint així la màxima seguretat per als terminis d'entrega establerts.

 
 
 
 
Etisilk Texsilk
Texsilk teixits d'exterior i per a uniformes laborals
xhtml vàlid css vàlid Nivell A de Conformitat W3C
Enviar a un amic Imprimir Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Comparteix a Facebook Més llocs