:: inici :: Empresa
Etisilk tejidos de olefina
 
 
 
Texsilk teixits d'exterior i per a uniformes laborals
 
 
ETISILK S.A.
Pol. Ind. Salelles
Ctra. Manresa Igualada Km.3
08253 St. Salvador de Guardiola
(Barcelona) Espanya
Tel. +34 93 835 80 37
Fax. +34 93 835 86 22
 

L'EMPRESA

 

El grup tèxtil al que ETISILK S.A. pertany, està format per empreses líders en el sector tèxtil amb més de 180 anys de tradició i experiència tèxtil. Etisilk va iniciar la seva activitat fabricant etiquetes teixides de polièster per a la indústria de la confecció. Anys d'investigació juntament amb les altres empreses del grup (POLISILK, S.A., TELYA, S.A.) han fet possible el desenvolupament de teixits d'olefina molt innovadors per a exterior, hosteleria i el món laboral.

El repte d'Etisilk, és continuar innovant per a oferir als seus clients productes de màxima qualitat que puguin donar resposta a totes les seves necessitats (independentment de quines siguin) tant en etiquetes teixides com en teixits d'Exterior.

Tot i no estar localitzat concretament en un departament especial del Grup Polisilk, que ha obtingut la certificació ISO 9001:2000, disposa d'un equip propi d'investigació i desenvolupament de nous productes i teixits, fet que permet expandir la nostra oferta de nous productes i teixits segons els requeriments i necessitats del nostres clients, garantint-ne sempre la màxima satisfacció.

 

 

 
 
Vista panoràmica de la nau
 
 
Etisilk Texsilk
Texsilk teixits d'exterior i per a uniformes laborals
xhtml vàlid css vàlid Nivell A de Conformitat W3C
Enviar a un amic Imprimir Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Comparteix a Facebook Més llocs